Trgovište kao Jagodina

Lokalne vesti - Četvrtak 05.07.2012 - 08:45

Za 45 učenika osnovaca, koji nikada nisu boravili na moru i njihove vaspitače, opština Trgovište će iz budžeta platiti desetodnevni boravak na Jadranskom moru.

Jordanović (u prvom planu) Jordanović (u prvom planu)
Ovakvu odluku prihvatili su jednoglasno svi odbornici ove ekstremno nerazvijene opštine na predlog novog predsednika opštine Radosava Jordanovića.
 
- Iskreno, to za budžet neće biti veliki trošak, ali će za učenike četvrtog razreda svih osnovnih škola u opštini, biti dar koji će dugo pamtiti, jer niko od njih nije video more, a o šansama u sadašnjim ekonomskim okolnostima i da ne govorimo - kaže predsednik opštine.
 
Na primedbu da to ipak neće moći a da se ne odrazi na budžetske rashode, Jordanović kaže da je napravljen plan po kome će se za taj iznos sredstava smanjiti izdaci za dnevnice, službena putovanja i neke druge administrativne troškove u lokalnoj vlasti.
 
Opština Trgovište sa ukupno 5.145 stanovnika u četiri osnovne škole ima 430 učenika.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: