Trgovište: Pobednici jedina opozicija

Lokalne vesti - Četvrtak 07.06.2012 - 08:49

U Trgovištu se ipak dogodilo iznenadjenje: odbornici lokalne skupštine za predsednika opštine izabrali su Radoslava Jordanovića, sa liste SPS-a, koja je na izborima osvojila pet od 25 odborničkih mandata.

Pobednički gubitnik: Darko Tomić Pobednički gubitnik: Darko Tomić
Za Jordanovića je glasalo svih 15 odbornika nove koalicije na vlasti koju čine Demokratska stranka (DS) sa šest, Socijalistička partija Srbije (SPS) sa pet i kolalicija Reformističke stranke i SNS-a sa četiri mandata.
 
Zamenik predsednika opštine u naredne četiri godine u Trgovištu će biti demokrata Aleksandar Kolić.
 
Odbornici nove koalicije na vlasti za predsednika Skupštine izabrali su Nenada Krstića iz Reformističke stranke, a za njegovog zamenika Bratislava Krstića iz Demokratske stranke.
 
Lista Ujedinjenih regiona Srbije (URS) i njen nosilac Darko Tomić, koji su sa 36 glasova birača i 10 odbornika, pobedili u Trgovištu na lokalnih izborima, nisu uspeli da formiraju koaliciju koja bi u ovoj opštini vršila vlast.
 
Tako će, u naredne četiri godine, URS kao pobednik poslednjih lokalnih izbora u Trgovištu, biti jedina stranka u opoziciji.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: