Tričković: "Neću da dam ostavku"!

Lokalne vesti - Četvrtak 24.10.2013 - 11:36

Predsednik GrO SNS u Vranju Dejan Tričković izjavio je za OK radio posle sastanka sa potpredsednikom stranke Bratislavom Gašićem da nema nameru da podnese od njega traženu ostavku.

Tričković Tričković

Druga alternativa za rešenje aktuelne krize u vranjskom SNS-u je, kako je naglašeno na večernjem sastaanku u sredu, raspuštanje odbora naprednjaka u Vranju.

No, sa druge strane, kako saznaje OK Radio, u centrali su nezadovoljnni sa obe ove mogućnosti, dok se druga ocenjuje kao “katastrofalna”.

– Ostavku ljudima koji me blate, ponižavaju, vređaju, kaljaju mi ugled, dostojanstvo i čast, kako mene, tako i moje porodice, neću da dam i u ludilu.

Ostavku od mene može da dobije jedino predsednik stranke Aleksandar Vučić, ukoliko to bude zahtevao.

Potvrdilo se u sredu uveče sve ono na šta sam ukazivao. Dakle, po Statutu stranke ne mogu da me smene pojedinci iz Vranja koji to pokušavaju već mesecima – kaže Tričković.

On ističe da je od strane više ljudi iz stranke tokom sastanka sa Gašićem trpeo mnogobrojne uvrede i poniženja, ali da te izgovorene reči govore o kakvim ljudima je reč.

– Te uvrede me uopšte nisu iznenadile, s obzirom da znam kakvog su obrazovanja i vaspitanja. Za sve ovo vreme ja nikada nikome nisam uputio ni jednu ružnu reč preko medija i lično jer nisam takav čovek.

Ponašanje koje smo videli za stolom u sredu uveče govori isključivo o ljudima koji su izgovarali razne uvrede i bljuvotine.

Ne znam samo odakle toliko besa i zla u njima, kada sam se sve vreme korektno ponašao – kaže Tričković.

On na kraju dodaje da politiku ne doživljava kao borbu za život ili smrt i da će u SNS-u ostati bez obzira na to šta će se dalje dešavati.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: