Tričković raspisao izbore u Vranjskoj Banji: Banjčanima uputio poruku

Lokalne vesti - Sreda 04.03.2020 - 14:18

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, danas je potpisao Odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skupštine gradske opštine Vranjska Banja, koji će biti održani 26. aprila 2020. godine.

Dejan Tričković potpisuje odluku FOTO: vranje.org.rs Dejan Tričković potpisuje odluku FOTO: vranje.org.rs
Prema njegovim rečima, nakon raspisivanja izbora za odbornike Skupštine gradova i opština od strane predsednice republičkog parlamenta Maje Gojković i objavljivanja dokumenta u Službenom glasniku, stekli su se uslovi da predsednici Skupština gradova raspišu izbore za gradske opštine
 
- Nakon objavljivanja Odluke, izborna komisija u Vranjskoj Banji može početi sa izbornim radnjama koje je republička komisija predvidela. 
 
Građanima gradske opštine Vranjska Banja želim da na izborima izaberu ljude u koje imaju najviše poverenja, ljude koji će na najbolji način i u njihovom interesu rukovoditi gradskom opštinom u narednom periodu
 
Takođe, svim političkim partijama koje budu učestvovale na izborima želim mnogo uspeha
 
Siguran sam da će i ovi izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi kao što su se i do sada odvijali - istakao je Dejan Tričković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: