Tuča u studentskom domu

Lokalne vesti - Četvrtak 26.04.2012 - 11:08

U sredu uveče u Domu učenika izbila tuča zbog političkih opredeljenja

Dom učenika u Vranju Dom učenika u Vranju
U sredu uveče, oko 18,00 časova, student  Visoke škole strukovnih studija Miloš Mitrović iz Trgovišta, stanar Doma, u pripitom stanju nasrnuo je na studente Danijela Cvetkova iz sela Ljubata i Aleksandra Mladenovića iz Trgovišta, potvrdio je direktor Doma, Ljubiša Andjušević.
 
- Prema našim unformacijama bilo je tu guranja i šamaranja. Obaveštena je i policija koja je sačinila zapisnik. Policija radi svoj posao, a mi u Domu smo pokrenuli postupak isključenja Miloša Mitrovića - kaže direktor Andjušević.
 
Od Andjuševića saznajemo da je Mitrović u Dom došao u pijanom stanju i da je i imače problematičan student sa kojim je uprava Doma za studente i ranije imala problema.
 
Prema drugim, nepotvrdjenim informacijama, u tom napadu Mitrovića na njegove koleg, pored šamara, bilo je i udaranja nogama. 
 
Opet, prema nepotvrdjenim informacijama, razlog za napad  bila je Mitrovićeva „preporuka“  za koga će 6. maja da glasaju Cvetkov i Mladenović.
 
Tokom dana o ovom incidentu u Domu učenika, saopštenjem će se oglasiti Policijska uprava u Vranju.
 

USKORO OPŠIRNIJE... 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: