U Hanu koalicija SNS-a i DS-a

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2013 - 11:49

Vranje - Novu vladajuću koaliciju u Vladičinom Hanu od ove subote čine SNS, DS i LDP.

Hanska Skupština Hanska Skupština

Na sednici skupštine obelodanjena je nova koalicija, što znači da su iz vlasti ispale SPS, DSS i URS.  

Od ukupno 37 mesta vlast sada ima 21 a u opozicija 16 odbornika.

Na sednici je većina razrešila dužnosti zamenika predsednika opštine Zorana Stojanovića iz DSS, predsednika Skupštine Miljana Stojanovića iz SPS, kao i članove Opštinskog veća Sinišu Simonovića, Branislava Mišića, Marinu Kostić, Saška Nikolića i Ivanu Ivanov iz DSS.

Odbornici su na nove dužnosti izabrali Slađana Vučkovića, za zamenika predsednika opštine Vladičin Han iz SNS , Danijelu Popović za predsednika Skupštine iz  DS i članove Opštinskog veća Miroslava Đorđevića, Mariju Evtimov, Milenu Petrović, Srđana Slavkovića i Jasminu Stanković iz SNS-a, DS-a I LDP-a.

Nakon usvajanja dopune dnevnog reda, dotadašnji predsednik Skupštine Miljan Stojanović dao je petnaestominutnu pauzu, posle koje se odbornici Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije i Grupe građana ,,Vladičin Han -Ujedinjeni regioni“ nisu vraćali u salu.

Sednicu je vodio Dragutin Dimčevski, najstariji odbornik od prisutne većine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: