U ponedeljak jubilarna sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Subota 14.09.2013 - 12:29

Vranje - Sednica Gradskog veća, 50. po redu biće održana u ponedeljak 16. septembra.

sa jedne od sednica GV sa jedne od sednica GV

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije regionalne deponije „Meteris“,  Godišnji izveštaj o radu Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju za radnu 2012/2013. godinu i Plan rada za 2013/2014. godinu.

 

Zatim, izmenu i dopunu Programa poslovanja za 2013. godinu JP „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“, „Uprava Banje“, „Novi dom“, „Radio televizija Vranje“, „Skijalište Besna Kobila“.

 

Članovi veća razmatraće i informaciju o načinu uklanjanja i zbrinjavanja čvrstog komunalnog otpada,  Predlog Programa finansiranja potreba u oblasti sporta za 2013. godinu,  Predlog Odluke o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2013. godinu.

 

Na dnevnom redu biće i predlog Pravilnika o radu Komisije za dodelu sredstava udruženjima u oblasti društvenog i humanitarnog rada,  Tekst javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada od javnog interesa za 2013. godinu, kao i  Nacrt Rešenja o davanju u zakup uz naknadu u novcu ostalo gradsko građevinsko neizgrađeno zemljište svojini grada Vranja.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: