U utorak sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.11.2021 - 10:21

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za sutra 64. sednicu Gradskog veća na kojoj će biti razmatrano 20 tačaka.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Većnici će se izjasniti o  pripremljenosti za rad Predškolske ustanove „Naše dete” u 2021/2022. godini, projektu javno - privatnog partnerstva za rekonstrukciju i racionalizaciju javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja, Nacrtu Odluke o pokretanju postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine grada Vranja u postupku javnog nadmetanja i tekstu Javnog konkursa za finansiranje i sufinasiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2021. godinu.

Na sutrašnjoj sednici biće ramatrani i predlozi Rešenja o obrazovanju Organizacionih odbora za obeležavanje 31. januara Dana grada, “Svetosavske nedelje” i “Najbolji u vranjskom sportu u 2021. godini”.

Sednica počinje u 8 sati.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: