U Vranju formiran Okružni odbor JS (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 15.12.2013 - 08:33

Pred prepunom salom Skupštine grada u Vranju je u subotu formiran Okružni odbor Jedinstvene Srbije.

sa konstitutivne sednice sa konstitutivne sednice

Za predsednika je izabran dosadašnji potpredsednik Gradskog odbora te stranke, diplomirani ekonomista Dejan Manić, a imenovani su i potpredsednici Nebojša Kostić, Branislav Lukić, Vladan Vučković, Goran Milošević i Boban Filipović.

 

Novoizabrani predsednik Jedinstvene Srbije za Pčinjski okrug Dejan Manić rekao je na konstitutivnoj sednici Okružnog odbora da mu je u subotu ukazano veliko poverenje stranke i data velika oodgovornost prema članovima i građanima.

 

– Biti predsednik Okružnog odbora JS znači velika odgovornost i veliko zalaganje za bolji život i bolju budućnost.

 

I do sada smo vredno radili, ali to može uvek više i bolje. Uspeli smo da u Vranju ostvarimo jedan fin rezultat i da jednom mudrom politikom participiramo u vlast.

 

To za nas u Jedinstvenoj Srbiji samo jedno znači, a to je da uvek i na svakom mestu pomažemo našim sugrađanima i našim ljudima. To smo za godinu i po uspeli u Vranju da uradimo – kazao je Manić.

 

On je podsetio da je JS prošle godine dala predog da se svakom đaku prvaku dodeli iz budžeta po pet hiljada dinara, što je učinjeno.

 

– Za par dana biće izglasan budžet grada Vranja gde su ušli naši predlozi da se svakoj porodilji da po 100 evra, obezbedi besplatan prevoz za učenike i penzionere i opet pet hiljada dinara za svakog đaka prvaka.

 

To je naš socijalni program i drago mi je što ga naši politički partneri svojataju. Kamo te sreće da svaki grad ima naš socijalni program, a da sve stranke pričaju kako je to njihovo.

 

Svi znamo da nije Jagodine i našeg predsednika Dragana Markovića, ne bi postojao ni takav socijalni program – istakao je Manić.

 

Kako je saopšteno, Dragan Marković Palma nije mogao da prisustvuje konstitutivnoj sednici Okružnog odbora u Vranju zbog mnogobrojnih obaveza u drugim gradovima i priprema za sednicu Glavnog odbora stranke.

 

Umesto njega, sednicu je vodio potpredsednik Jedinstvene Srbije Vojislav Vujić. Formiranju Okružnog odbora u Vranju, koji će brojati 36 članova, prisustvovali su predstavnici Jedinstvene Srbije iz Vranjske Banje, Bujanovca, Vladičinog Hana, Trgovišta i Preševa.

 

Aleksandar Aca Stojković

 

   

   

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: