Ubica iz Soderca u kritičnom stanju

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.11.2014 - 12:46

Vranje - Soderčanin Radomir Đorđević (58) koji je u nedelju popodne lovačkom puškom ubio suprugu Branku Đorđević (54) operisan je na niškom Kliničkom centru.

Ubica je operisan u KC Niš Ubica je operisan u KC Niš

Kako se saznaje od lekara u toj zdravstvenoj ustanovi, on je sa teškim povredama, opasnim po život prebačen na odeljenje vaskularne hirurgije, gde je u noći između nedelje i ponedeljka operisan.

– Pacijent je na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je lekarskim nadzorom. Operisan je, ali prema rečima anesteziologa, još uvek je u životnoj opasnosti jer mu je zdravstveno stanje kritično – kaže zvaničnik  sa odeljenja vaskularne hirurgije.

Podsetimo da je Radomir, nakon što je puškom ubio svoju suprugu Branku, pucao sebi u stomak.

Pretpostavlja se da je hteo da pogodi srce, ali se, kako je objasnio njegov rođak koji se vrlo brzo nakon nesreće našao na licu mesta, okliznuo i povukao obarač kada je cev bila naslonjena na donji deo stomaka.

Telo ubijene Branke Đorđević poslato je na obdukciju takođe u Niš.
 
autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: