Ubica priznao ubistvo policajca

Lokalne vesti - Utorak 24.04.2012 - 12:01

Ubica do detalja priznao mostruozni zločin

Borivoje Tasić (70) koji je u subotu  popodne u naselju Štipljani u Vranjskoj Banji ubio policijskog inspektora PU Vranje Miloša Jovića (30) priznao je  izvršenje tog krivičnog dela.

Tasiću je nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda Nada Čović odredila pritvor do mesec dana.

Čovićeva kaže da je okrivljeni pucao iz pištolja marke “zbrojovka” kalibra 6,35 milimetara.

- Bprovoje je doveden iz pritovora Okružnog zatvora i saslušan je juče u popodnevnim satima. On je priznao delo i sve detalje događaja. On ej vraćen u pritvor, a istraga se nastavlja daljim saslušanjem svedoka - kaže Čovićeva.

Po nalogu istražnog sudije obavljena je obdukcija u Institutu za sudsku medicinu u Nišu.

Uviđajem je utvrđeno da je ubica ispalio jedan metak u pokojnog Miloša a drugi u pravcu majke ubijenog, Snežane, ali je nije pogodio. Metak i čaura pronađeni su u kući.

Ubica je Joviću pogodio aortu, 15 santimetara od srca, pokazuje istraga.

Naknadno je izvršen i pretres kuće okrivljenog, kada je pronađena municija za pištolj iz koga je Tasić pucao u Jovića. 

Ubistvo se dogodilo 21. aprila oko 16 i 10 sati, u porodičnoj kući ubijenog Miloša. Ubica i ubijeni su bili komšije čiji se placevi graniče.

Ubistvu je prethodila komšijska rasprava između majke ubijenog i Borivoja, oko odvoda atmosferske vode sa kuće stradalog policijskog inspektora, ali i oko kresanja grane šljiva koje nadvisuju plac ubice.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: