Ubici policajca ni traga ni glasa

Lokalne vesti - Četvrtak 14.11.2013 - 09:26

Vozač iz Velikog Trnovca koji je „audijem“ pregazio policajca Gorana Đorđevića iz Krševice kod Vranja još nije uhapšen, uprkos brojnim izjavama nadležnih da su mu „na tragu“.

Đorđević Đorđević

Majka ubijenog policajca Divna Đorđević kaže da je od 25. oktobra, kada je Goran sahranjen, niko od nadležnih nije obavestio o rezultatima istrage.

Kako ističe, plaši se da je hapšenje suvozača iz „audija“ samo farsa da joj se „zamažu oči“ i ne samo njoj, već celoj javnosti u Srbiji.

– Niti nam se ko javljao, niti nas je obavestio o tome kako napreduje istraga. Koliko znam, nisu ni otkrili ko je ubica koji je navodno posle zločina pobegao na Kosovo – ogorčena je Divna.

Ona kaže i da su Goranova žena i deca osuđena da se bore za goli opstanak, budući da su svi živeli od njegove plate.

– Ako nadležni hoće da pomognu, onda neka zaposle Goranovog sina, jer snaja nema ni platu ni penziju – kaže Divna.

Podsećanja radi, policajac iz Krševice Goran Đorđević (44) poginuo je 21. oktobra kada je hteo da zaustavi automobil u kojem su, kako se sumnjalo, bili dileri droge.

Vozač „audija“ dao je u tom trenutku gas i pokosio policajca.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: