Ubijen pred veridbu

Lokalne vesti - Nedelja 22.04.2012 - 19:25

Novi detalji o teškom zločinu u Vranjskoj Banji

Ubistvo policijskog inspektora Miloša Jovića (1981.) u subotu u Vranjskoj Banji, duboko je uznemirilo ne samo ovo malo mesto, već čitavu Srbiju.
 
Jovića je u subotu popodne na kućnom pragu, hicem u glavu, ubio njegov kmšija Borivoje Tasić (1942.), a prema anonimnim navodima iz istrage, pokušao je da ubije i Miloševu majku Snežanu, koja je bila prisutna na licu mesta. 
 
Tasićevi rođaci svedoče da je ubica smireno pozvao policiju i hitnu pomoć, spremio najneophodnije stvari i bez otpora se predao policiji.
 
Ispred kuće ubijenog Jovića muk. Njegovi prijatelji ne mogu da veruju da se sve to dogodilo, jer je Miloš bio omiljemn u društvu i ni sa kim nije imao nikakve razmirice, osim nesporazuma oko međe sa prvim komšijom, koji ga je na kraju i stajao glave. 
 
Ubica Borivoje Tasić penzionisani je mašinovođa. Prema svedočenju njegovog zeta porodica nije bila kod kuće kada se tragedija dogodila. 
- Nikome nije jasno zašto je to uradio. Oni su se svađali oko međe, pa oko kanalizacije, ali niko nije verovao da bi se nešto ovako moglo dogoditi – kaže ovaj čovek. 
 
Miloša inače svi Banjčani znaju kao dobrog momka. Školovao se u Beogradu i pomagao majci da naprave kuću u kojoj su živeli. Otac ih je napustio kada je Miloš bio sasvim mali. Jović je trebao da se veri ovih dana. 
 
Kako su na licu mesta pronađene dve čaure, policija pretpostavlja da je ubica pucao i na Miloševu majku Snežanu. Lekari su uradili obdukciju leša, a majka Snežana Jović još nije saslušana jer se nalazi u stanju šoka. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: