Ubio ga balvan

Lokalne vesti - Utorak 21.01.2014 - 02:31

Branislav Đorđević (22) iz Kunova kod Vladičinog Hana poginuo je u ponedeljak u selu Beliševo između Hana i Vranja, kada je iz prikolice koja se otvorila ispao balvan i pao direktno na Đorđevića.

Đorević Đorević

Kako je saopšteno iz policije, Đorđević je živeo od seče i prodaje ogrevnog drveta.

U ponedeljak je sa još trojicom kolega tovario balvane u kamion, dok se oko 11 sati nije otvorila stranica prikolice iz koje je ispao veliki trup i pao direktno na Đorđevićevu glavu.

On je nastradao na licu mesta.

 – Policija je izvršila uviđaj i u toku je veštačenje kamiona.

Ovakva nesreća ove zime ne dešava se prvi put, te s toga apelujemo na sve ljude koji žive od ovog posla da strogo povedu računa o ispravnosti opreme i rukovanju.

Nedavno je još jedan mladić na skoro sličan način poginuo na Vlasinskom jezeru – kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Kako saznajemo, sa Đorđevićem je još jedan mladić bio ispod prikolice, ali je on na sreću izbegao nesreću.

Ostala dvojica prisutnih bila su u prikolici. Naložena je obdukcija tela Branislava Đorđevića, a datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: