Udes kod Bujanovca: MATURANTI TEŠKO POVREĐENI

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.06.2019 - 11:04

Vranje - U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bujanovac – Lučane, koja se dogodila u nedelju poslepodne, povređeno je troje mladih uzrasta od 18-19 godina, od kojih je dvoje u teškom stanju prebačeno u Klinički centar u Nišu.

Dvojica mladića prebačena u KC Niš FOTO: D. Ristić/OK Radio Dvojica mladića prebačena u KC Niš FOTO: D. Ristić/OK Radio
Saobraćajna nezgoda se dogodila oko 15 časova kod skretanja za selo Turija, kada su troje svršenih srednjoškolava albanske nacionalnosti krenuli na proslavu maturske večeri, javlja portal Bujanovačke.
 
Prema nezvaničnim informacijama, dva mladića i devojka su krenuli po drugaricu kako bi zajednički otišli na matursku proslavu, kada je njihovo vozili "passat" skrenulo sa puta.
 
- Povređeni su najpre transportovani za Vranje, gde je kod jednog mladića utvrđeno krvarenje u stomaku, a kod drugog teške povrede kičme i grudnog koša, pa su hitno upućeni za Niš
 
Treća osoba je zadobila povrede glave, ali je u stabilnom stanju i zadržana je u vranjskoj bolnici - rekao je dr Dejan Stojanović za Bujanovačke.
 
Prema poslednjim informacijama, svi povređeni su u stabilnom zdravstvenom stanju.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: