Udruženje “Aktivisti iz komšiluka” organizuje jednodnevnu besplatnu školu crtanja murala i poziva sve mlade iz Vranja i okoline da se oprobaju u crtanju murala.

Lokalne vesti - Petak 01.12.2023 - 11:02

Volonterska akcija u okviru konkursa Šta Nam Teško održaće se u subotu 2. Decembra u 11h na sportkom terenu u Neradovcu.

Foto:Promo Foto:Promo
Polaznike škole osnovama crtanja murala podučavaće iskusni umetnik Sleš čiji radovi krase veliki broj lokacija u našem gradu.
Cilj volonterske akcije je da se zainteresovani mladi kroz druženje i zabavu upoznaju sa osnovnim tehnikama crtanja murala, kao jednog od veoma popularnih vidova umetničkog izražavanja. Pored toga cilj je da polaznici ove škole ulepšaju javnu površinu na sportskom terenu u Neradovcu.
 
Konkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-om iz Obrenovca, TIM 42 iz Leskovca, GM Optimist iz Gornjeg Milanovca uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: