Uhapšena dva piromana u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 27.05.2014 - 15:49

Policija u Vranju kasno popodne u utorak saopštila je da su u Vranju u tokku noći izbiila tri požara, a da je zbog toga jedno lice privedeno kao osumnjičeno za paljevinu.

Ilustracija Ilustracija

Prema saopštenju policije u 02:50 časova došlo je do požara na objektu koji je vlasništvo „Komrada“ koji se nalazi u krugu pijace „Tekija“.

Požar je zahvatio još tri objekta privatnog vlasništva na kojima je pričinjena mala materijalna šteta. Ukupna zahvaćena površina požarom je oko 60 m2.

- Uzrok požara će biti utvrđen, ali se sumnja da je u pitanju kratak spoj na elektroinstalacijama - saopštava policija.

Sat vremena kasnije, saopštava policija, oko 03:20 časova došlo je do požara na autodromu luna - parka SZR „Gaga,“ koji je lociran na sportskom centru.

U požaru je izgorelo pet automobila sa autodroma,  dok je četiri oštećeno, a požar je zahvatio i trambolinu, kao i ciradu kojom je pokriven autodrom.

- Ovaj požar je namerno izazvan i po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima S.C. (1986) i I.N. (1988) iz Vranja, je doneto  rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti - kaže se u saopštenju policije.

Samo desetak minuta kasnije, u 03:35 časova došlo je do požara na improvizovanom letnjikovcu u Ulici Proleterskih brigada, i ovde takođe postoji sumnja da je požar namerno izazvan, ali se dežurni zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: