Uhapšena osumnjičena za PRETNJE SMRĆU novinarki Novosti iz Vranja

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.03.2022 - 11:42

Vranjanka osumnjičena za pretnje smrću novinarki „Večernjih novosti“ iz Vranja Jeleni Stojković, uhapšena je tokom vikenda, potvrdilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Rešenje o određivanju pritvora je doneo Osnovni sud u Vranju, a zbog neodazivanja na pozive suda za glavni pretres u postupku koji se vodi protiv nje.
 
Vranjanka I.S. osumnjičena za ugrožavanje sigurnosti novinarke, nije se pojavila ni na jednom od zakazanih ročišta na suđenju koje je u Osnovnom sudu u Vranju počelo novembra 2019. godine.
 
Svoje nedolaske u sud nije pravdala, pa je tužilaštvo naložilo njeno privođenje.
 
Slučaj je počeo nakon teksta obajvljenog u "Večernjim novostima" o maloletnoj devojčici čije su obnažene slike umnožavale među osnovcima u Vranju.
 
Iako u tekstu nije naveden identitet nijednog učsnika slućaja, osumnjičena se predstavila kao majka devojčice i novinarki uputila niz jezivih pretnji upućenih njoj lično, kao i njenom detetu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: