Uhapšeni mladić i maloletnik, provaljivali u kuće i krali sve što stignu

Lokalne vesti - Četvrtak 04.03.2021 - 02:03

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim operativnim radom, u saradnji sa Višim i Osnovnim tužilaštvom u ovom gradu, rasvetlili su više teških krađa, saošteno je iz Policijske uprave Vranje.

Policija je pronašla većinu ukradenih predmeta FOTO: Pixabay Policija je pronašla većinu ukradenih predmeta FOTO: Pixabay
Radi se o pet teških krađa, dve teške krađe u pokušaju i krađi zbog kojih su podnete krivične prijave protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca i šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.
 
Oni se sumnjiče da su, od 1. maja 2020. do 2. februara 2021. godine, iskoristivši odsustvo vlasnika, provalili u sedam kuća u Vranju, od kojih su iz pet ukrali televizore, plejere i drugu tehničku robu, razni alat, novac, zlato i garderobu, dok iz dve kuće nisu ništa uzeli.
 
Takođe su, kako se sumnja, iz jedne kuće ukrali razni alat
 
Policija je pronašla većinu ukradenih predmeta i vratiće ih vlasnicima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: