Uoči praznika: Da Aleksandrovačko jezero ZABLISTA

Lokalne vesti - Četvrtak 18.04.2019 - 23:04

Odeljenje Komunalne policije u Vranju u utorak, 23. aprila, organizuje akciju čišćenja zelenih površina oko Aleksandrovačkog jezera uoči predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika.

Sa prošlogodišnje akcije FOTO: Komunalna policija Vranje Sa prošlogodišnje akcije FOTO: Komunalna policija Vranje
Cilj akcije je da se izletište pripremi za predstojeće praznike, kada se na ovom prostoru održavaju masovna okupljanja.
 
Čišćenje priobalja Aleksandrovačkog jezera pred prolećne praznike preraslo je u tradiciju, a lane se apelu Komunalne policije odazvalo više od 150 ljudi koji su prikupili 57 vreća smeća, zapremine od po 120 litara.
 
Predviđeno je da najnovija akcija u utorak traje od 10 do 12 časova, a koliko će vremena biti potrebno da se izletište očisti, zavisiće od odziva građana Vranja, navode u Komunalnoj policiji.
 
- Akcenat akcije je, svakako, na podizanju ekološke svesti građana.
 
Prvog i drugog maja na prostoru jezera pripadnici Komunalne policije deliće izletnicima vreće za odlaganje smeća.
 
Apelujemo na sve da nakon uranka za sobom ostave čistu prirodu, a prikupljeno smeće će ekipe „Komrada“ odložiti dalje – stoji u saopštenju Komunalne policije.
 
Poziv da se priključe akciji upućen je predstavnicima Vojske Srbije, Policijske uprave u Vranju, Pokretu "Čuvari Srbije", Udruženju "Poskok", Planinarskom društvu "Železničar 2006", Klubu ekstremnih sportova u Vranju, grupi „Aktičistkinje“, školama i medijima.
 
Kako je najavljeno, svoj doprinos akciji , pored vranjskog „Komrada“ i Komunalne policije, daće i zaposleni u „Bivodi“ i drugi.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: