Upola jeftinije na Svetski dan knjige

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.04.2012 - 19:47

Povodom Svetskog dana knjige gradska Biblioteka „Bora Stanković“ danas je svojim korisnicima ponudila učlanjenje sa popustum od 50 odsto.

Tako će za članarinu od samo 250 dinara novi članovi koristiti usluge biblioteke u narednih godinu dana.

Direktorica ove kulturne ustanova Suzana Popović Irić kaže da su na svim odeljenjima biblioteke čitalačkoj publici ponuđeni i novi naslovi
poput „Autobiografije“ Monike Seleš, ili francuskog bestselera iz 2009. „Tri moćne žene“.

-I dečije odeljenje narodne biblioteke bogatije je za nekoliko naslova,  poput Sare Savić i knjige  „Poljubiti Paula“.  Na pozajmnom odeljenju najčitanija je knjiga  „ Male priče velikog Mančestera“, kaže direktorica Popović- Irić. Ona napominje da je u Biblioteci otvoren i prvi volonterski servis od Niša do Preševa u kome je angažovano 20 volontera koji rade na popularizaciji knjige.

- U biblioteci je u saradnji sa Kancelarijom za mlade  otvoren prvi volonterski servis od Niša do Preševa . Oko 20-ak volontera radi po dva sata u biblioteci i tom prilikom  pruža usluge najstarijim sugrađanima noseći knjige onima koji nisu u stanju da dodju u biblioteku – kaže Popović Irić.

Direktorica ove kulturne ustanove najavila je realizaciju projekta u okviru javnih radova namenjenog osobama sa invaliditetom kako bi i oni postali korisnici

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: