Upravnik zgrade: Grejanja nema u Češlju. Novi dom: Grejanja ima, temperatura je optimalna

Lokalne vesti - Utorak 23.11.2021 - 10:26

U naselju Češalj, u ulici Oca Justina Popovića br 15 u Vranju, prema rečima upravnika zgrade, već nedelju dana nema grejanja.

FOTO: Milan Trajkovic FOTO: Milan Trajkovic

Sa druge strane, Goran Petrović, direktor “Novog doma”, izričit je u tvrdnjama da grejanja u naselju Češalj ima, uključujući i pomenutu zgradu sa brojem 15.

- Tvrdnje da grejanja nema, nisu tačne. Imali smo mali zastoj u funkcionisanju sistema u tom delu, u nedelju i juče, ali smo to sve brzo regulisali.

Stanari te zgrade imaju adekvatnu temperaturu, e sad, što mnogi od njih možda hoće da idu u majicama, pa im temperatura možda ne odgovara, to je nešto drugo.


Spreman sam da sa bilo kim odem na teren, i svako ko hoće da se uveri u to da li grejanja ima ili nema, može na licu mesta to da vidi
- poručuje Petrović.

On dodaje i da je u utorak ujutru grejanje iz kotlarnice u naselju Češalj pušteno za sve potrošače koji se odatle greju, uključujući škole, bolnice, zgrade u samom naselju Češalj i Ledene stene.

 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

23.11.2021. , 10:24
Hahaha, pa i sada su radijatori mlaki, skoro pa hladni. I to su pustili malo kada je direktor reagovao. Juče mi je rečeno da je u pitanju kvar, ali i to ne verujem jer ako je kvar onda grejanja nema. Ovde je u pitanju ušteda na našim leđima, kod njih u kancelarije je preko 22 stepena, a u našim domovima 18-19 stepeni. I zašto se do sada, svake zime, grejanje pristalo od 06,00h a sada posle 08,00h? Pa vi vidite sami. Dosta birokratije i samovolje pojedinaca.