URS: Najbolji rezultati do sada (AUDIO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.05.2012 - 13:40

Uroš Trajković, predsednik vranjskog URS-a kaže da su u toj stranci zadovoljni izbornim rezultatima jer su postigli najbolje rezultate od osnivanja stranke.

Sa završne konvencije URS-a Sa završne konvencije URS-a

- Trebalo bi da imamo 12 odbornika. Na lokalnom nivou  nemamo odrešene ruke, i moramo prvo da sačekamo konačne rezultate. Mora da se napravi koalicija koja će najviše učiniti za grad Vranje – kaže Trajković.

Trajković naglašava da su nepravilnosti na izborima, o kojima je bilo mnogo reči, ustvari tehnički problemi koji postoje na svakim izborima.

- Bilo je toga, recimo u Krivoj Feji će morati da se ponove izbori, jer je u svakoj kutiji bilo više listića nego što bi trebalo. Slično je i u Davidovcu, gde kada se skupe svi glasovi izlazi da je glasalo 800 ljudi, a glasalo je njih 300 – pojašnjava Trajković.

Na kraju, iz URS-a napominju da su ovi izbori pravi odgovor svima koji su sumnjali u snagu te stranke i predviđali im borbu za cenzus na vranjskim lokalnim izborima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: