URS: Naša pobeda je čista (VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 09.05.2012 - 12:39

Pobedili smo jer smo verovali u sebe i naše glasače, poručio je danas Uroš Trajković, pef vranjskog URS-a, sumirajući rezultate lokalnih izbora od 6. maja.

Pobedili smo jer smo verovali u sebe i naše glasače, poručio je danas Uroš Trajković, šef vranjskog URS-a, sumirajući rezultate lokalnih izbora od 6. maja.

Trajković je ocenio da je URS napravio sigurno najbolji lokalni rezultat od kako postoji ta stranka, a da su u poređenju sa ostalim učesnicima "eksperti" napravili možda i najveći pojedinačan rezultat.

- Pokrenuli smo stranku, razgovarali sa preko 10.000 ljudi u kampanji, a glasači su prepoznali i naš dosdašnji rad. Kampanja od vrata do vrata, kao i naše internet angažovanje dali su dobar rezultat - rekao je Trajković.

Ocenjujući da su URS i on lično i pre i za vreme kampanje bili izloženi "neviđenom medijskom linču", Trajković je rekao da je možda i dobro da je svako pokazao kojoj političkoj opciji pripada, i šta o tome na kraju kažu građani.

On je kao "spekulacije" odbio natuknice da se URS u kampanji služio nečasnim sredstvima, kupovao glasove ili da su neki njegovi članovi čak hapšeni, ocenjujući takve informacije kao čistu zavist onih "o kojima je na ovim izborima narod rekao šta je imao da kaže".

- Razgovaraćemo sa svima, nemamo zabranu niti predrasuda - najavio je na kraju Trajković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: