URS predstavio kandidate

Lokalne vesti - Subota 14.04.2012 - 15:48

 Vranjski URS predstavio je kandidate za odbornike 1. mesne zajednice. Na listi je sedmoro kandidata od kojih troje lekara.

 

Predsednik Gradskog odbora Uroš Trajković, podsetivši na dosadašnje rezultate postignute zalaganjem vranjskog URS-a, kazao je da će i kandidati za odbornike svoje aktivnosti usmeriti na rešavanje problema u ovoj mesnoj zajednici.

 

 - Pokrenuli smo mnoge inicijative od kojih je većina realizovana. Izgradnja novog  vrtića posle 20 godina u naselju „Asambair“ je od kapitalnog značaja za grad – kaže Trajković

 

URS je pokrenuo inicijativu da građani stariji og 65 godina dobiju besplatan prevoz i da studenti koji su na završnim godinama studiranja dobiju stipendiju kako bi se vratili u Vranje gde bi imali obezbeđen posao.

 

- Rekonstrukcija Gimnazije u koju je uloženo preko 70 miliona dinara takođe je projekat koji će biti  realizovan zahvaljujući ovoj stranci – ocenjuju Dinkićeve pristalice.

 

Jedan od kandidata za odbornika, Ivana Stajković, lekar na specijalizaciji na Internom odeljenju, kaže da je možda najveći problem našeg društva pad nataliteta. 

O.K. Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: