URS traži ostavku banjskog predsednika

Lokalne vesti - Utorak 11.02.2014 - 14:21

Napeta politička situacija u Vranju i Vranjskoj Banji se ne smiruje, a predstavnici URS-a zatražili su u utorak ostavku banjskog predsednika Predraga Milenkovića.

URS u Vranju URS u Vranju

Naime, predsednik GrO Ujedinjenih regiona u Vranju Uroš Trajković izjavio je da će URS svakodnevno javno tražiti od nadležnih rasvetljavanje slučaja koji se dogodio u nedelju, a kada je u dvorištu svoje kuće napadnut i povređen predsednik OO URS u Vranjskoj Banji Tomislav Milovanović.

Kako je kazao, „dani prolaze, a ništa se novo ne dešava u istrazi povodom napada na Milovanovića“.

– Ovoga puta ćemo istrajati do kraja, jer ovo što se dogodilo u Vranjskoj Banji je prava katastrofa.

Tu katastrofu je faktički najavio gradonačelnik Vranja Zoran Antić, kada je posle zahteva za smenu SPS-a u Banji za skupštinskom govornicom izjavio da će aktuelni predsednik gradske opštine Vranjska Banja Predrag Milenković i dalje biti na toj funkciji.

Ja sam već rekao da su ucene, pretnje i nepristojne ponude nešto što nas sada očekuje, ali nisam mislio da će doći do stepena kada će se fizičkim obračunom situacija rešavati.

Sada može doći do daljeg prebijanja, ne daj Bože ubijanja i kidnapovanja, jer je očito neko spreman na sve kako bi sprečio sednicu Skupštine na kojoj će biti formirana druga vladajuća većina – kaže Trajković.

On je pozvao predsednika gradske opštine Vranjska Banja Predraga Milenkovića da podnese ostavku, kako je kazao, „kao jedan moralni čin, ukoliko moral poseduje“.

Aleksandar Aca Stojković   
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: