Usnimljen vranjski serijski provalnik (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 22.05.2014 - 13:40

Kafana „Adria“ u donjem delu Vranja provaljena je, a sigurnosne kamere usnimile su maskiranog lopova.

Sa lica mesta Sa lica mesta

OK Radio imao je uvid u snimak na kome se vidi kako muškarac sa fantomkom na glavi probija vrata, ulazi u kafanu i prevrće po stvarima u šanku.

Najpre je otvorio konobarski novčanik iz kojeg je uzeo oko 2.000 dinara, zatim je pregledao rashladnu vetrinu, uzeo lap top sa šanka i nekoliko flaša viskija, dunjevače i ostalih rakija.

– Ukraden nam je laptop računar u kome je bila dokumentacija o poslovanju kafane, ali srećom imamo kopiju toga.

Takođe, provalnik nam je odneo dva LCD televizora, nekoliko flaša alkoholnih pića, među kojima je bilo i viskija, a u novčaniku je bilo oko 2.000 dinara. I to je pokupio.

Igrom slučaja imamo video nadzor u objektu i provalnik je usnimljen, tako da se nadam da će i snimak pomoći policiji da ga pronađe – kaže vlasnik kafane Jovica Mitić.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a kriminalni inspektor je u četvrtak preuzeo snimak sigurnosnih kamera.

Provalnik je na glavi imao improvizovanu fantomku sa prevezanim dugačkim šalom, a na rukama je nosio jednu rukavicu i čarapu preko druge ruke.

Inače, ovo je četvrta provala u poslednja dva dana u Vranju. Opljačkane se prostorije Srpske radikalne stranke, kiosk Turističke organizacije Vranje i kancelarije salona nameštaja „Mladenović“.

Policija se do sada nije oglašavala po pitanju ovih provala.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: