USPRS Vranje traži hitan prelazak na ONLAJN NASTAVU

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.11.2020 - 10:02

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) u Vranju zatražila je od Gradskog štaba za vanredne situacije da donese odluku o prelasku na onlajn nastavu u svim školama na teritoriji Vranja.

"Situacija više nego zabrinjavajuća" FOTO: Screenshot/RTS
Situacija u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Vranja u pogledu broja zaraženih učenika i zaposlenih virusom Covid-19, po procenama USPRS je više nego zabrinjavajuća, sa trendom svakodnevnog pogoršanja.
 
- Takođe, još je veći broj učenika i zaposlenih kojma je zbog bolesti člana zajedničkog domaćinstva ili slično, određena mera ograničenja slobode kretanja, tj. izolacija.
 
U vezi sa gore navedenim, od vas zahtevamo da, prvenstveno u cilju zaštite života i zdravlja učenika i zaposlenih, odmah donesete odluku o obustavi nastave u svim školama na teritoriji grada Vranja, odnosno da se u saradnji sa nadležnom školskom upravom pređe na realizaciju nastave na daljinu, tkzv. onlajn nastavu - stoji u pismu USPRS Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: