Usvojen izveštaj o radu APOTEKE

Lokalne vesti - Utorak 06.04.2021 - 11:57

Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici Izveštaj o radu Apoteke Vranje za 2020. godinu sa Finansijskim izveštajem poslovanja, Nacrt Odluke o izradi Plana detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje Maričku ulicu sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom „Meteris Vranje“, kao i Nacrt Odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na gradskom građevinskom zemljištu iz javne svojine grada Vranja u javnu svojinu Republike Srbije bez naknade, neposrednom pogodbom.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Vladi RS biće dostavljen i predlog o prenosu prava svojine sa Republike na Grad, bez naknade. U konkretnom slučaju radi se o vlasništvu nad tri zgrade i deo zemljišta u naselju “Čerenac” u Vranju.

Gradsko veće  usvojilo je mišljenje gradskog pravobranioca u vezi davanja saglasnosti za zaključenje ugovora o regulisanju međusobnih prava i obaveza između Grada Vranja i fizičkih lica navedenih u mišljenju, kao i Tekst javnog konkursa za finansiranje/sufinansiranje pojekata crkava i verskih zajednica iz budžeta grada Vranja u 2021. godini.  

Usvojen je i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu kojim su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama u 2020.godini, kao i Tekst Javnog oglasa radi
prikupljanja pisanih ponuda za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata, pokretnih objekata i aparata.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: