Uz "Pritvorenika" do katarze

Lokalne vesti - Četvrtak 24.10.2013 - 11:13

Srednjeg dana ovogodišnjih „Borinih pozorišnih dana“ u Vranju, u sredu u Domu Vojske, publika je imala priliku da vidi i domaću predstavu, „Slučajna smrt jednog pritvorenika“.

Na kraju predstave Na kraju predstave

Reč je o tekstu italijanskog nobelovca Darija Foa, koji je dramatizoao i režirao Filip Gajić.

Izuzetno veče publici je priredio sjajni glumac Milan Vasić, nosilac glavne uloge, koji je u posebnom raspoloženju, reklo bi se, doveo publiku do katarze.

U specifičnom ambijentu Dom Vojske u sredu je živeo sa glumcima, pažljivo prateći komad koji govori o našem suočavanju sa svetom i njegovim modernim političkim izazovima i podelama.

U četvrtak na „Borinim danima“ publika će imati prilike da vidi još jedan biser - pirotskog „Malog Gezu“, pobednika ovogodišnjeg festivala profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić“.

Pre toga, još jedna zanimljiva ponuda, ovoga puta na neuobičajenom mestu, u Velikoj sali Skupštine grada.

Od 18 časova domaći ansambl tamo će izvesti scensko čitanje dela „Opštinsko dete“ Branislava Nušića u režiji Ivana Vukovića.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: