Vandali uništiše Sportski centar (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 12.06.2014 - 12:31

Nakon što s vremena na vreme uništavaju dečije igralište u gradskom parku, noćni vandali polomili su koševe i klupe na Sportskom centru u Vranju.

sa lica mesta sa lica mesta

U javnom preduzeću Sportska hala kažu da su stare, mnogo veće table i obruče zamenili novim manjim i jačim, ali da su i to izgrednici uspeli da upropaste.

Prema rečima direktora te sportske ustanove Darka Stanojkovića, naredne godine Hala će postaviti koševe kako je rekao, „kao u američkim filmovima gvozdene table, čelične obruče i mrežu od lanaca“.

– Zamenili smo stare koševe novim, mnogo manjim i otpornijim na lomljavinu.

S obzirom da te nisu mogli da počupaju i unište, to su uradili sa starim tablama i obručima.

Takođe, polomljene su i klupe pored terena. Ovo je neverovatno i nečuveno, ne znam šta da kažem.

Policija tu ne može ništa jer je vrednost tog materijala oko 15.000 dinara.

Imamo jake reflektore, ali izgleda da ni to ne pomaže – kaže Stanojković i dodaje da su sadašnji obruči pojačani čelikom, ali da su vandali i njih uspeli da deformišu.

 

Inače, kako saznajemo bivši košarkaši "Jug"-a i sportski entuzijasti iz sopstvenih sredstava kupili su profesionalni koš koji je postavljen na Sportskom centru.

 

Kako kažu, na "sadašnjim amaterskim koševima koje je stavila Sportska hala skoro da nije moguće igrati jer su ispod svih standarda".  



autor: Aleksandar Aca Stojković

 

    
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: