Vanja Grbić održao čas odbojke u Vranju (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 15.02.2019 - 10:20

Vranje - Cilj mi je da približim deci i trenerima moj doživljaj odbojke kako bih im pomogao da nađu još jedan, alternativni ili lakši način da usvajaju odbojkašku tehniku, rekao je Vladimir Grbić, nekadašnji reprezentativac u odbojci prilikom posete Vranju.

Vanja Grbić u Vranju. Foto: G.Mitić/OK Radio Vanja Grbić u Vranju. Foto: G.Mitić/OK Radio

Mladim odbojkašima sa teritorije Pčinjskog okruga on je u Vranju održao pokazni trening  u Sportskoj hali.

- Da približim ono što je moja filozofija koja je vezana za odbojku, odnosno moje doživljavanje odbojke uopšte, ne bi li deci i trenerima pomogao da možda nađu još jedan alternativni način ili lakši način da usvajaju odbojkašku tehniku, odnosno da se bolje druže na odbojkaškom terenu.

Želim da prenesem iskustvo koje sam stekao, između ostalog, i u poslednjih deset godina rada sa decom kroz moj kamp koji će ove godine biti održan u Soko Banji, od 23. juna do 28. jula, kroz koji je prošlo oko 1.200 dece i 120 trenera iz preko 30 zemalja.

Iskustvo koje smo stekli, koje nam je u dosadašnjem radu jako pomoglo da izmamimo jedan dečji osmeh.

Jer to je suština priče, da znanje od velikih sportista i igrača vremena pre nas, prenesemo na one koji dolaze posle nas, to je poenta cele priče
– poručio je Grbić.
 

Foto Galerija

Vanja Grbić-škola odbojke u Vranju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
15.02.2019. , 11:26
Lepa manifestacija i vrhunski sportist,osvajac jedine zlatne olimpijske medalje,prava stvar za za ovu nasu sredinu da totalno ne prihvatimo lose stvari kao sto su Recko,Nesi,Liba,Prike i ostala galerija likova