VAŽNO: Povremeni PREKIDI saobraćaja kroz KLISURU

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.11.2016 - 22:37

Vranje - Zbog izgradnje mosta “Džemin do” na Koridoru 10 u blizini sela Kržince kod Vladičinog Hana, u narednom periodu doći će do povremene obustave saobraćaja na lokalnom putu u ovom selu, navodi izvođač radova “Azvi Rubau”.

Radovi na koridoru dobro napreduju FOTO S. Tasić/OK Radio Radovi na koridoru dobro napreduju FOTO S. Tasić/OK Radio

Sabraćaj će biti u prekidu zbog prenosa nosača mosta iznad puta, a sve u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju i radnika na Koridoru.

Obustava saobraćaja će se vršiti uz pomoć obučene ekipe signalista a u saradnji sa patrolama saobraćajne policije PS Vladičin Han.

Saobraćaj će biti stopiran maksimalno četiri puta na dan u vremenskim intervalima od po 20 do 30 minuta.

Obustava saobraćaja se vrši po svim zakonskim regulativama u saglasnosti sa Policijskom upravom Vranje, opštinom Vladičin Han i “Koridorima Srbije”.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: