Večeras rok žurka

Lokalne vesti - Petak 22.06.2012 - 12:12

U nastavku četvrtog po redu Balkan Streets Festivala u Vranju večeras će posetioci moći da uživaju u muzičkom programu i dodatnim aktivnostima.

grupa grupa "Jarboli"


U sklopu muzičkog programa nastupiće lokalni bendovi kao štro je Tehnology for Suicide, nemački bend Marrakesh, Grovve embassy iz Holandije, Multietnička atrakcija i Jarboli iz Srbije. Festivačko veče zatvoriće DJ Dyzack, iz Holandije.

Od pratećih aktivnosti večeras će biti „Sajmovanje“ koje kreće od 18h i trajaće do ponoći, ispred Omladinskog kulturnog centra.

 Mladi će u okviru ove aktivnosti predstaviti projekat „Dance for life“, crtaće grafite, i prikazaće svoje kreativne radove.

 Od 12-14h angažovani stejdž će kružiti gradom, i mladi će imati prilike da vide ljude koji će žonglirati, a biće i „Pozorišta za socijalne promene“, kažu iz Generatora.

Jučerašnja posećenost festivala je bila velika, kako kažu, a nakon završetka festivala u Vranju, festival je najavljen i u Tešnju u Bosni, i u Vukovaru u Hrvatskoj koji će se održati 29. i 30. juna.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: