Većnici o SKIJALIŠTU, ZAPOŠLJAVANJU i STUDENTIMA

Lokalne vesti - Utorak 13.02.2018 - 08:27

Za utorak, 13. februara, sa početkom u osam časova, zakazana je 104. sednica Gradskog veća.

Obiman dnevni red sednice Gradskog veća FOTO: D. Ristić/OK Radio Obiman dnevni red sednice Gradskog veća FOTO: D. Ristić/OK Radio

Na dnevnom redu sednice je i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni  Odluke o preuzimanju prava i obaveza Javnog preduzeća Skijalište „Besna Kobila“ i Lokalni akcioni plan zapošljavanja za 2018. godinu.

Razmatraće se i Program korišćenja sredstava za finansiranje i unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vranja za 2018. godinu i Predlog Odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini u Vranju, u ulici Partizanskoj 17a, javnim nadmetanjem.

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrte Odluka o izradi Planova detaljne regulacije u naselju Viktor Bubanj 1 i 2,  na potezu između novoprojektovane obilaznice i državnog puta IIa reda, na potezu uz Novoprojektovanu obilaznicu, u naselju Soderce, za naselje Raška, na potezu između ulica Bulevar Avnoja, Pariske Komune i Moše Pijade u Vranju.
 
Biće razmatrani i Nacrt programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2018. godinu, zahtev Javnog preduzeća „Uprava Banje“ za davanje saglasnosti za upravljanje i održavanje objekta višenamenske balon sale sa zatvorenim bazenom u Vranjskoj Banji.

Članovi Veća razmatraće i konačnu rang listu za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja za školsku 2017/2018. godinu, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Zlatni puž 2018“ i 12. Internacionalna dečja radionica animiranog filma Vranje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: