Većnici u petak o komisijama i projektnom finansiranju

Lokalne vesti - Petak 15.01.2021 - 10:25

U petak 15. januara, sa početkom u 09.00h, biće održana 20. sednica Gradskog veća.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Na dnevnom redu će biti i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata  iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture  u 2020. godini i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata  iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture  u 2021. godini.  

Biće razmatran i  Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata  iz budžeta grada Vranja u oblasti javnog informisanja u 2020. godini.

Članovi Veća razmatraće i Pravilnik o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2021. godini i Pravilnik o materijalnoj podršci porodici sa duplim blizancima i trojkama.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: