Veliki koncert "Biničkog"

Lokalne vesti - Petak 20.04.2012 - 13:05

Vojni orkestar "Binički" održao sinoć u Vranju koncert za pamćenje

 Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ Vranjancima je sinoć, jednočasovnim koncertom, priredio nezaboravno veče. 

 
Na koncertu revijalne muzike pod nazivom „Orkestar u poseti“ članovi ansambla su pobrali dugotrajne aplauze za mizičku šetnju od vojničkih marševa, preko roka i evergrina, do „Vidovdana“ i južnjačkih tema. 
 
Tako su se na sceni vranjskog pozorišta čuli tonovi vojničkih marševa, „Doručka kod Tifanija“, još uvek nezaboravljene „Jedne žene“ Zlatka Manojlovića, „Ritam kiše“ Mata Kolinsa, a sve se završilo „Vidovdanom“ i „Maršom na Drinu“. 
 
Koncertu „Orkestar u poseti“  posebnu draž su dali dirigent Pavle Medaković i ikona ansambla Andreja Todorović, koji je napisao aranžmane za sve kompozicije. 
 
Ovim koncertom su pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske Srbije i vranjskog Garnizona obeležili 23. april, koji se ove godine prvi put proslavlja kao Dan Vojske Srbije.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: