Verovatno BEZ ZAKLJUČAVANJA za vikend

Lokalne vesti - Petak 05.03.2021 - 14:30

Krizni štab na današnjem zasedanju "vrlo verovatno" neće doneti odluku o potpunom zaključavanju građana Srbije, odnosno o određivanju policijskog sata, saznaje Nova.rs.

"Nikada posebno nismo naglašavali policijski sat" FOTO: G. Mitić/OK Radio
To su reči koje je upotrebio izvor portala Nova.rs odgovarajući na pitanje da li se takva mera razmatra: “Vrlo verovatno zaključavanje neće biti uvedeno”, rekao je on.
 
Nakon sednice Kriznog štaba u ponedeljak, čulo se da je za medicinski deo Kriznog štaba, “lokdaun” jedino rešenje. Međutim proteklih dana su i ti stavovi ublaženi.
 
- Najvažnije je da se shvati da je medicinski deo Kriznog štaba tražio da bude otvoreno samo za namirnice, apoteke i za gorivo, a da sve bude zatvoreno tokom vikenda.
 
Nikada posebno nismo naglašavali policijski sat - naglasio je Kon.
 
I ministarka Darija Kisić Tepavčević smatra da vanredno stanje nije jedino rešenje.
 
- Nikada nisam izjavila da je uvođenje vanrednog stanja jedino rešenje, niti tako mislim - kratko je odgovorila Kisić Tepavčević u SMS poruci za Nova.rs.
OK Radio, nova.rs

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: