Vlada Srbije zadovoljna obnovom POZORIŠTA

Lokalne vesti - Utorak 06.08.2019 - 09:24

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović sa saradnicima zajedno sa timom iz kabineta predsednice Vlade, Milenom Popović Ivanović, Anom Ilić, Majom Kapor i Katarinom Jakovljević i upravnicom Narodnog pozorišta iz Beograda, Ivanom Vujić obišli su radove na rekonstrukciji pozorišta „Bora Stanković“.

Savetnice u Vladi Srbije tokom posete radovima FOTO: vranje.org.rs Savetnice u Vladi Srbije tokom posete radovima FOTO: vranje.org.rs
Tom prilikom, gradonačelnik Vranja je istakao da lokalna samouprava ima odličnu saradnju sa Vladom Republike Srbije i svim relevantnim republičkim institucijama i da se zahvaljujući tome radovi na rekonstrukciji pozorišta odvijaju predviđenom dinamikom
 
- Grad Vranje poštuje dogovore, svoje obaveze realizuje odgovorno i u dogovorenim okvirima. 
 
U toku su završni radovi i na moje veliko zadovoljstvo građani Vranja i okoline dobiće savremeno opremljen objekat na koji ćemo svi biti ponosni – najavaio je Milenković. 
 
Ana Ilić viši savetnik u kabinetu premijerke Ane Brnabić izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim realizovanim radovima u pozorištu i dodala da će Vlada pomoći završetak ovog veoma značajnog objekta. 
 
- Veoma nam je važan razvoj kulture u celoj zemlji. Bitno je da kulturne objekte rekonstruišemo i otvorimo, ali i da oni dobro rade uz veće uključivanje lokalnih zajednica i mladih ljudi - rekla je Ilić. 
 
Milena Popović Ivanović savetnica iz kabineta predsednice Vlade dodala je da sada u pozorištu već imamo izvesnu situaciju i da se nada skorijem otvaranju ovog izuzetno značajnog kulturnog objekta. 
 
Poseta je nastavljena obilaskom Narodnog muzeja i Haremluka
 
Gradonačelnik Slobodan Milenković rekao je da je lokalna samouprava pripremila projekat stalne postavke za Muzej i da će njime aplicirati kod nadležnih institucija. 
 
Poseta je završena radnim sastankom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: