Vojčini poslednji sati: Ubijen zbog POGREŠNIH CIGARETA?

Lokalne vesti - Subota 27.03.2021 - 14:18

Vojislav Stojanović, u Vranju poznatiji kao "Vojča iz Balinovac", ubijen je u petak ujutru nakon kraće svađe oko cigareta i kusura, navode prestonički mediji bliski vrhu MUP-a.

Vojča iz Balinovac FOTO: Screenshot Vojča iz Balinovac FOTO: Screenshot
Prema navodima ovih medija bliskim visokim krugovima u MUP-u, neposredno pre tragedije Igor  Š., osumnjičeni za ubistvo, poslao je Vojislava u prodavnicu po cigarete i dao mu 2.000 dinara
 
Navodno, Vojislav se vratio iz prodavnice sa pogrešnim cigaretama i vratio Igoru samo 200 dinara kusura.
 
Prema tim navodima, Igor je zbog toga pobesneo, zgrabio je sekiru i drškom izudarao Voju po leđima i glavi, a od zadobijenih povreda Vojislav je preminuo.
 
Osumnjičeni Igor Š. je, brzom akcijom policije, uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.
 
Nejasno je šta je Vojča radio u kući Igora Š, u Ulici Pere Mačkatovca, ali meštani ove ulice kažu da je tu boravio poslednjih par meseci.
 
- On je tu služio i to za koricu hleba - kaže za OK Radio žena koja živi u blizini i koja je želela da ostane anonimna.
 
Prema našim saznanjima, Vojča je poslednji put viđen u društvu osumnjičenog za njegovo ubistvo.
 
- Kada sam krenula na posao, oko 6 časova ujutro, videla sam njih dvojicu kako odnekud ulaze u dvorište kuće u kojoj su živeli - kaže komšinica za OK Radio.
 
Nedugo nakon toga, policija je obaveštena da je nađeno Vojčino beživotno telo.
 
Nijedan od najbližih komšija nije u to vreme čuo ništa što bi ukazalo da se desilo ubistvo.
 
Oni nemaju saznanja u kakvim su odnosima bili Vojislav i Igor Š, a za osumnjičenog kažu da je ranije bio u zatvoru i da se bavio sumnjivim poslovima.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: