Vozači OPREZ: Pazite na SNEG i POLEDICU

Lokalne vesti - Ponedeljak 31.12.2018 - 09:24

Vranje: Na putevima na jugu Srbije ima raskvašenog snega koji može da se pretvori u poledicu, pa se svima koji su krenuli na put za novogodišnje praznike, preporučuje pojačani oprez.

Strogo poštujte pravila i vozite oprezno FOTO: S. Tasić/OK Radio Strogo poštujte pravila i vozite oprezno FOTO: S. Tasić/OK Radio
Na deonici od Vladičinog Hana ka granici sa Bugarskom (Strezimirovci), kao i od Vlasinskog jezera do bugarske granice (Ribarci) put je vlažan, a snega ima u visini do pet centimentara, upozoravaju iz "Puteva Srbije".
 
Svi putevi su prohodni, ali snega ima ponegde u raskvašenom stanju i na teritoriji Vranja, pa se preporučuje oprez prilikom vožnje.
 
Kako kažu iz AMSS, u višim predelima jugoistočne Srbije povremeno pada sneg, gde se očekuje visina novog snežnog pokrivača i do 10 centimetara.
 
Na putevima koji vode ka graničnim prelazima, povremeno može biti pojačanog saobraćaja, sa mogućim nešto dužim zadržavanjima.
 
Povremena susnežica ili sneg uticaće da kolovozi budu mokri, pa je opasnost od poledice tokom popodneva velika, zato se preporučuje oprezna vožnja, naročito na mostovima, nadvožnjacima i prevojima.
 
U jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice, pa vozače očekuje usporena vožnja sa mogućim kraćim prekidima.
 
Iz AMSS apeluju na vozače da imaju više strpljenja, drže veće odstojanje između vozila i da na put kreću isključivo sa zimskom opremom.
 
Na graničnom prelazu Preševo nema većih gužvi, na izlazu iz zemlje čeka se oko 30 minuta
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: