Vranjanac u Glavnom odboru NARODNE STRANKE

Lokalne vesti - Utorak 24.10.2017 - 13:21

Na osnivačkoj skupštini Narodne stranke, na kojoj je za predsednika izabran Vuk Jeremić, za člana Glavnog odbora izabran je diplomirani pravnik Đorđe Ristić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju.

Đorđe Ristić (drugi sleva) sa predsednikom stranke Vukom Jeremićem FOTO: Privatna arhiva Đorđe Ristić (drugi sleva) sa predsednikom stranke Vukom Jeremićem FOTO: Privatna arhiva

Na skupštini su usvojeni Statut i program Narodne stranke, izabrani su stranački organi i potpredsednici, među kojima su Miroslav Aleksić, Siniša Kovačević, Svetozar Čiplić i Sanda Rašković Ivić.

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju je na stranačkoj skupštini bio zastupljen sa šest delegata, stoji u saopštenju nove političke grupacije u našem gradu.

Ovo telo broji ukupno 15 članova, a prema njihovim rečima, Narodna stranka je u Vranju zastupljena sa po jednim odbornikom u Skupštini grada i Skupštini Gradske opštine Vranjska Banja.

- Prioriteti Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju će biti otvaranje kancelarije, a potom i formiranje Opštinskog odbora u Vranjskoj Banji, mesnih odbora, kao i drugih unutarstranačkih tela.

Vrata Narodne stranke su otvorena za sve naše sugrađane koji iskreno veruju u mogućnost suštinskih promena i poboljšanja uslova života u našem gradu
– navodi se u saopštenju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: