Vranje: 17 novozaraženih, jedan pacijent preminuo

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.06.2020 - 21:16

U Vranju je zaražavanje virusom korona potvrđeno kod 17 osoba od ukupno 50 testiranih, a preminulo je jedno lice starosti 44 godine, najnoviji su podaci Zavoda za javno zdravlje Vranja.

Uzorci 50 testiranih uzeti su u petak i subotu FOTO: OK Radio Uzorci 50 testiranih uzeti su u petak i subotu FOTO: OK Radio
Uzorci 50 testiranih uzeti su u petak i subotu, a čeka se rezultat testiranja za još 13 osoba, rekao je za Tanjug epidemiolog Zavoda za javno zdravlje Vranja Slađan Stanković.
 
Naveo je da je od početka epidemije u Pčinjskom okrugu virus korona potvrđen kod 692 osobe, od čega u Vranju kod 561 osobe, u Surdulici kod 62, Vladičinom Hanu kod 32, Bujanovcu kod 26, Preševu kod osam, Trgovištu kod pet i Bosilegradu kod dve osobe.
 
Od početka epidemije u Vranju je preminulo devet osoba, u Surdulici četiri, Vladičinom Hanu i Bujanovcu po dve osobe, dok je u Trgovištu preminula jedna osoba.
 
Na teritoriji grada Vranja je danas uvedena vanredna situacija zbog povećanog broja zaraženih virusom korona.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: