Vranje dobija 10 MILIONA za SOCIJALU

Lokalne vesti - Četvrtak 28.03.2019 - 12:07

Grad Vranje dobiće od Ministarstva za rad namenski transfer u iznosu od preko 10 miliona dinara za oblast socijalne zaštite.

Gradonačelnik potpisao ugovor o namenskom transferu FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradonačelnik potpisao ugovor o namenskom transferu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, na osnovu Uredbe o namenskim transferima u socijalnoj zaštiti od 2016. godine, potpisao je sa predstavnicima 144 lokalnih samouprava Ugovore o namenskim transferima u vrednosti od 700 miliona dinara za unapređenje postojećih i razvijanje novih usluga socijalne zaštite u lokalnim samoupravama.
 
Među njima je i Vranje, a ugovor vrednosti preko 10 miliona dinara potpisao je gradonačelnik Slobodan Milenković
 
Usluge iz nadležnosti jedinica lokalnih samouprava koje se finansiraju sredstvima iz namenskih transfera podrazumevaju dnevne usluge u zajednici, usluge podrške za samostalan život, kao i savetodavno – terapijske usluge.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: