Vranje dobija 3D BIOSKOP do kraja godine

Lokalne vesti - Nedelja 20.10.2019 - 12:59

Rekonstrukcijom zgrade Pozorišta „Bora Stanković“, Vranje će, osim savremene tetarske scene, dobiti i jednako savremeni bioskop, najavljuju nadležni.

U toku javna nabavka za 3D projektor FOTO: G. Mitić/OK Radio U toku javna nabavka za 3D projektor FOTO: G. Mitić/OK Radio
Nakon sedam godina, pozorišna zgrada će biti svečano otvorena u ponedeljak, 21. oktobra, kada če biti izvedena opera „Koštana“ Petra Konjovića, po motivima čuvenog dela Bore Stankovića, u režiji Juga Radivojevića.
 
Osim pozorišnih izvođenja, u rekonstruisanoj zgradi će biti prikazivane i filmske projekcije, čime će Vranje posle tri decenije ponovo dobiti bioskop, kaže gradonačelnik Slobodan Milenković.
 
- Od Filmskog centra Srbije smo dobili sredstva u iznosu od 11,7 miliona dinara na javnom pozivu i pare su legle na račun Pozorišta.
 
Sada sledi javna nabavka i kada se završe sve te proceduralne stvari, dobićemo najsavremeniji 3D projektor.
 
Očekujem da se to desi do kraja godine – rekao je gradonačelnik Milenković.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: