Vranje dobija pravo šetalište

Lokalne vesti - Sreda 05.06.2013 - 11:36

Deo ulice Kralja Stefana Prvovenčanog u Vranju, od zgrade Direkcije do Skupštine postaje šetalište i saobraćaj će u tom delu grada biti zabranjen.

Aktuelni izged budućeg šetališta u Vranju Aktuelni izged budućeg šetališta u Vranju

Direktor Direkcije za izgradnju Goran Đorđević za OK Radio kaže da se rok za završetak radova ne može u ovom trenutku predvideti, zbog loših vremenskih uslova.

– Nismo ni slutili da nas u junu i julu očekuje jesen i to nam pravi trenutno velike probleme u sređivanju ove ulice.

Sva kocka je izvađena, pa se sada preuređuje i ponovo vraća jer svuda u Evropi traže kocku, samo je mi vadimo i stavljamo asfalt. Rešili smo da predložimo Gradskom veću da se po završetku i ukrašavanju ulice ona zatvori za saobraćaj i mislim da će ta odluka biti doneta – kaže Đorđević.

On kaže da se Vranjanci prvi put susreću sa ručnim postavljanjem kocke, te da i to utiče na neizvesnost datuma završetka novog šetališta.

– Radnici „Vodovoda“ su na terenu i rade kad god to mogu. Čim počne kiša oni se sklanjaju i tako danima.

Želimo da buduće šetalište bude kvalitetno odrađeno i tako će i biti. Nećemo žuriti sa radovima i čekamo konačno prolepšanje vremena – kaže Đorđević.

Inače, izvođač radova je javno preduzeće „Vodovod“, a naručilac posla Direkcija za izgradnju u sklopu investicionog održavanja saobraćajnica.

Početna vrednost ove rekonstrukcije je dva miliona dinara, a za celokupni završetak, uključujući kupovinu klupa i svega ostalog što treba da ima jedno šetalište, biće utrošeno još oko dva miliona dinara.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: