Vranje dobilo novu vladajuću koaliciju

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.01.2014 - 13:55

Odbornička grupa Demokratske stranke potpisala je u ponedeljak koalicioni sporazum sa koalicijom okupljenom oko SPS-a (JS, PUPS, SDPS i LDP), čime su demokrate postale deo vlasti u Vranju.

Sa potpisivanja sporazuma Sa potpisivanja sporazuma

Sada novu većinu u gradskom parlamentu čini 45 od ukupno 65 odbornika.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić najavio je izmene i u sastavu gradskog veća.

Predsednik Okružnog odbora Demokratske stranke Goran Stefanović izjavio je nakon potpisivanja sporazuma da je pronađen najbolji način da grad funkcioniše i da će se učiniti sve kako bi na odgovornim mestima bili postavljeni odgovorni ljudi.

Šef SPS-a i gradonačelnik Antić nije želeo da spekuliše podelom funkcija u novoj koaliciji, ali je naglasio da je 7. februar rok za takav dogovor u Vranju, a 12. februar za  dogovor oko vranjske Banje.

Antić je naglasio da je ovim koalicionim sporazumom postignuta preko ppotrebna stabilnost, uz nadu da će koalicija trajati neograničeno dugo, ili kako se figurativno izrazio, “sto godina”.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: