Vranje: LDP ušao u koaliciju sa socijalistima

Lokalne vesti - Nedelja 15.12.2013 - 16:26

Gradski odbori SPS-a i LDP-a u Vranju potpisali koalicioni sporazum koji podrazumeva i zajedničko nastupanje odbornika u Skupštini grada.

potpisnici sprazuma potpisnici sprazuma

Time će sada koalicija oko Socijalističke partije Srbije u vranjskoj skupštini imati 28 odbornika.

 

SPS sa svojom koalicijom do sada je imao 26 odbornika, dok je LDP u skupštinu ušao na listi DS-a i ima dva odbornička mandata.

 

– Uzimajući u obzir aktuelnu političku situaciju u gradu, ozbiljnost trenutka delovanja i odgovornost prema građanima i lokalnoj samoupravi, kao i brigu za dalje funkcionisanje grada na visokom nivou održivog ekonomskog i socijalnog razvoja, u Vranju je u nedelju potpisan politički sporazum o zajedničkom delovanju i nastupanju ove dve političke grupacije.

 

Potpisnici sporazuma saglasni su da od 18. Sednice Skupštine koja će biti održana u utorak nastupaju zajedno po svim pitanjima koja čine bitnim politički život grada, podržavajući jedni druge u svim segmentima – saopšteno je iz SPS-a.

 

– Snaga ove koalicije upravo je u njenoj različitosti ideja i principa, koju će svojim odgovornim radom i zalaganjem zastupati izabrani predstavnici ispred svojih stranaka, jedino i u ime ostvarenja opštih interesa građana naše lokalne zajednice – dodaje se u saopštenju.
 

Na kraju, u koaliciji SPS,PUPS,JS,SDPS,LDP tvrde da će i u narednom periodu ove stranke nastaviti zajedničko koaliciono delovanje sa odborničkom grupom Srpske napredne stranke.
 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: