Vranje PRVO po broju FISKALNIH u nagradnoj igri

Lokalne vesti - Utorak 13.03.2018 - 10:50

Prema podacima Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), Grad Vranje, Opština Blace i Gradska opština Savski venac, nalaze se na prvom mestu u dosadašnjem toku takmičenja opština i gradova u prikupljanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2018".

Najbolje plasirane lokalne samouprave biće nagrađene sa po 23.000 evra Najbolje plasirane lokalne samouprave biće nagrađene sa po 23.000 evra

Pravo učešća imaju sve jedinice lokalne samouprave, koje su podeljene po broju stanovnika u tri takmičarske kategorije - male, srednje i velike.

Rang liste prave se na osnovu broja poslatih računa i slipova po glavi stanovnika, a devet lokalnih samouprava, po tri prvoplasirane u svakoj kategoriji biće nagrađene sa po 23.000 evra.

Sredstva iz nagradnog fonda namenjena su za opremanje i obnovu škola, bolnica, vrtića, trgova i drugih objekata i dobara od javnog značaja po izboru građana.

Najbolje lokalne samuprave dodatno će osvojiti i Telekom zonu besplatnog interneta.


Konačna rang lista biće poznata po završetku drugog kruga nagradne igre, krajem aprila ove godine.

Zaključkom Vlade Srbije, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, zaduženo je za organizatora takmičenja jedinica lokalnih samouprava, u okviru kampanje "Podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivicija za poštovanje propisa".
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: