Vranje slavi Dan grada: Objavljen PROGRAM PROSLAVE

Lokalne vesti - Subota 23.01.2021 - 01:15

Naredne sedmice počinje program proslave Dana grada povodom 31. januara, dana oslobođenja Vranja od otomanske vladavine 1878. godine.

Proslava počinje u ponedeljak FOTO: D. Ristić/OK Radio Proslava počinje u ponedeljak FOTO: D. Ristić/OK Radio
Zvaničan program proslave počinje u ponedeljak, 25. januara u 10 časova, kada će biti održana sednica Skupštine grada.
 
Za utorak u 11 sati je zakazana sednica Skupštine gradske opštine Vranjska Banja, dok će tokom popodneva biti održano polufinale turnira grada u malom fudbalu, a uveče književno veče u organizaciji Javne biblioteke "Bora Stanković".
 
Sreda je rezervisana za sportska dešavanja, najpre će biti održan turnir grada u karateu, a zatim i turniri u šahu i malom fudbalu (finale i treće mesto).
 
Za 20 časova zakazano je još jedno književno veče na kojem će biti predstavljena knjiga "Deca u magli" autora dr Srđana Tomića.
 
U četvrtak se nastavljaju sportska dešavanja odigravanjem turnira u košarci i odbojci, dok će od 20 sati biti proglašeni najbolji autori literarnih radova na temu "Prošlost koja se pamti vodič je za budućnost".
 
Za petak pre podne je zakazan prijem pripadnika 4. brigade Kopnene vojske u Gradskoj kući.
 
Slede gradski turniri u stonom tenisu i rukometu, dok će uveče biti održan čas istorije u organizaciji Istorijskog arhiva "31. januar".
 
Program proslave se nastavlja u subotu tradicionalnim maršem do Osatice "Stazama oslobodilaca Vranja iz 1878".
 
Popodne i veče su rezervisani za dve bioskopske projekcije filma "Ime naroda" Darka Bajića.
 
Na sam Dan grada, u nedelju 31. januara, zakazano je polaganje venaca i cveća na Spomenik oslobodiocima Vranja od Turaka "Čika Mitke", a zatim i Svečana sednica Skupštine grada na kojoj će biti dodeljena priznanja „31. Januar".
 
Kompletan program proslave Dana grada i satnicu događaja možete pogledati ispod teksta.
 
  • Program proslave Dana grada 2021. godine.jpg
  • OK Radio

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: